PREGUEM LLEGEIXIN LES INSTRUCCIONS I CONDICIONS DE RESERVA ABANS DE COMENÇAR.
SOBRETOT L’APARTAT DE PUNTUALITAT (de tots els comensals de la taula), HORARIS DE CUINA I DE LA NECESSITAT DE RECONFIRMAR LA RESERVA EL MATEIX DIA.

MOLTES GRÀCIES PER LA SEVA COL.LABORACIÓ!!

INSTRUCCIONS PER FER UNA RESERVA
 1. Primer de tot triar el DIA i les PERSONES (de 1 a 4) que volen venir.
 2. Automàticament els hi apareixeran les HORES i les ZONES (tipus de taula) que queden disponibles.
 3. Si no els hi surt l’hora que busquen o no els hi deixa triar més o menys persones per un dia concret, vol dir que està complet en l’opció sol.licitada. Hauran de triar un altre dia per trobar l’opció que busquen.
 4. No seleccionin un número de persones diferent del que realment vindran. Si reserven per 3 o 4 persones i es presenten 2 persones, sense haver avisat al menys 2 hores abans, i això ens provoqués perdre una taula, es cobraran 20€ per persona no presentada.
 5. Si les dades que introdueixen són errònies o trobem alguna anomalia, ens reservem el dret de poder cancel.lar la reserva i notificar-li.
 6. Per especificar algun Comentari Important preguem ens enviïn un email a info@caldeni.com especificant-ho. Com per exemple: Si venen en cadira de rodes. Si tenen algun val regal i han d’especificar la seva numeració. Actualment, degut a les dimensions de la sala i la separació entre taules, no tenim espai per cotxets de nadó.
 7. Un cop realitzada la reserva rebran un email a l’instant, indicant que la reserva ha estat registrada. Si no reben l’email (comprovin que no estigui a la safata de correu no desitjat o SPAM) és que la reserva no està completada, comprovin introduir la targeta de crèdit si els hi demana i confirmar l’operació amb el seu banc. Moltes gràcies!!

Horari
(cuina, recepció de clients)

Dilluns a Dissabte
13:15 a 14:30
Dijous i Divendres
20:00 a 21:30

Hora màxima de tancament del local
dinar 16:00
sopar 23:00
(No disposem de servei de sobretaula, ni licors ni destil.lats)

Si no els hi surt l’hora que busquen o no els hi deixa triar més o menys persones per un dia concret, vol dir que està complet en l’opció sol.licitada.
Si no troben disponibilitat poden apuntar-se a la llista d’espera (màxim per 4 persones).
No s’ajuntaran taules de reserves diferents.

El dia de reserva es pot triar amb un màxim de 7 dies d’antelació.

Alguns dies i serveis estan subjectes a política de cancel·lació. Cal introduir la targeta de crèdit/dèbit com a garantia per validar la reserva. No se li farà cap càrrec inicialment.

Condicions de reserva
 • Les reserves es faran només online, no s’acceptaran via email.
 • El dia de reserva es pot triar amb un màxim de 7 dies d’antelació. Cada dia s’obre un dia nou.
 • Quan rebin l’ email (cap a les 7:00) i/o SMS (cap a les 10:00) el mateix dia de la reserva, per confirmar-la o cancel.lar-la, és IMPRESCINDIBLE contestar-lo perque quedi validada la reserva. Si la taula no és reconfirmada com a màxim a les 12:00 (dinar) o a les 16:00 (sopar) ens reservem el dret de poder-la cancel.lar. Si no reben l’email mirin a la safata de correu no desitjat o SPAM.
 • Totes les nostres places són a l’interior.  No disposem de terrassa.
 • No acceptem mascotes.
 • Les nostres taules són màxim per 4 persones, ja que
  Bardeni no és un lloc per venir en grup per raons de servei.
  No fem cap tipus de grup (més de 4 persones) ni en una taula ni repartits en varies taules. No facin varies reserves amb la intenció de venir junts, ens reservem el dret de poder-les cancel.lar.
 • No disposem de servei de sobretaula (ni licors ni destil.lats)
 • Per poder oferir-li un bon servei, és molt important la PUNTUALITAT de tots els comensals de la taula. Preguem respectin al màxim aquest punt, ja que a Bardeni cumplim estrictament els horaris de tancament de cuina i del local, així com les jornades laborals.
 • Passats 10 minuts de cortesia, si no s’ha presentat, la seva reserva quedaria anul.lada.
 • Moltes gràcies per la seva col.laboració!!
0