RESPONSABLE

L’empresa responsable de l’ús de les dades personals és CALDENI, S.L. (en endavant BARDENI), carrer València 452, baixos, 08013 Barcelona, amb CIF B-63899462.  Amb correu electrònic: info@caldeni.com

 

FINALITATS

En compliment del que estableix el Reglament Europeu 2016/679 general de protecció de dades, BARDENI processa les dades facilitades per a les finalitats següents:

  • Subscriu-te a la nostra newsletter, per estar informat de les nostres novetats, proporcionant el nom, cognoms i una adreça de correu electrònic
  • Compra dels nostres productes a través de la botiga online, proporcionant nom, cognoms, adreça postal, telèfon i correu electrònic.

 

PERÍODE DE RETENCIÓ DE DADES

Les dades es conservaran durant la vigència de la relació comercial o si sol·licita la seva supressió, així com el temps necessari per complir amb les obligacions legals.

 

CESSAMENT DE DADES A TERCERS

Les dades que ens facilitin no seran utilitzades per terceres parts. Excepte en els casos en què sigui requerit per alguna qüestió legal per defensar els interessos de la societat.

 

DRETS

En facilitar-nos les seves dades, tenen dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant dades personals que els concerneixen o no.

També tenen dret a accedir a les dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides.

Si desitgen fer ús de qualsevol dels seus drets poden dirigir-se a nosaltres a través dels enllaços habilitats que trobarà en els correus electrònics de BARDENI. També pot posar-nos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic info@caldeni.com o per correu postal a la següent adreça: Caldeni, SL, c/Valencia 452, Baixos, 08013 Barcelona, Espanya. Indicant nom, cognoms, correu electrònic i motiu de l’escrit.

 

Versió 11 de juny de 2020

0