INFORMACIÓ

Els nostres plats estan cuinats. ES PODEN CONSUMIR AL RECOLLIR-LOS, AMB UN COP DE CALOR, O CONSERVAR-LOS EN EL FRIGORÍFIC FINS LA NIT O EL DIA SEGÜENT. Al completar la comanda rebran un e-mail a on veuran un link amb els consells per escalfar alguns dels plats.
Informar si tenen alguna al.lèrgia escribint-ho en el quadre específic al final del procés de compra. En la descripció del producte estan indicats: G gluten - L lactosa - F fruits secs

PLATS DISPONIBLES

Cada setmana anem variant alguns dels plats per emportar.
Si no veu algun plat a l'hora de fer la comanda és perquè aquella setmana no està disponible o perquè s'han acabat les existències.

HORARI TAKE AWAY

Realitzar les comandes per recollir al local de DIMARTS a DISSABTE de 13:30 a 14:45 i DIVENDRES i DISSABTES de 19:30 a 20:45. També fem enviament a domicili a Barcelona ciutat per 7€ (comanda mínima a domicili 50€).
Poden també venir en persona al Bardeni a fer la comanda, dintre de l'horari de DIMARTS a DISSABTE de 13:30 a 14:45 i DIVENDRES i DISSABTES de 19:30 a 20:45 i en uns minuts li prepararem.

HORA LIMIT PER FER COMANDES A LA WEB

Comandes per RECOLLIR AL LOCAL hora límit a la web 13:30 al migdia i 19:30 a la nit
Comandes a DOMICILI hora límit a la web 13:00 al migdia i 19:15 a la nit

FESTES DE NADAL

Durant el Nadal també tindrem Take Away i afegirem algun altre plat quan s'aproximin les dates.
En principi, podran encarregar-ho online una setmana abans de venir-ho a buscar.
Les entregues del 24 i el 31 de desembre es faran durant el migdia. Estarem tancats la nit del 24 i del 31. I tot el dia del 25, 26 desembre i 1 de gener.
Mantindrem les dues opcions Per recollir o A domicili.
Els anirem informant. Moltes gràcies!!

0