INFORMACIÓ

Els nostres plats estan cuinats. ES PODEN CONSUMIR AL RECOLLIR-LOS, AMB UN COP DE CALOR, O CONSERVAR-LOS EN EL FRIGORÍFIC FINS LA NIT O EL DIA SEGÜENT. Excepte: el denito i la burguer fricandó, que recomanem consumir-los el mateix dia.
Al completar la comanda rebran un e-mail a on veuran un link amb els consells per escalfar alguns dels plats. A la bossa de la comanda també adjuntem un codi qr amb els consells per escalfar.
Informar si tenen alguna al.lèrgia escribint-ho en el quadre específic al final del procés de compra. En la descripció del producte estan indicats: G gluten - L lactosa - F fruits secs

PLATS DISPONIBLES

Cada setmana anem variant alguns dels plats per emportar.
Si no veu algun plat a l'hora de fer la comanda és perquè aquella setmana no està disponible o perquè s'han acabat les existències.

HORARI TAKE AWAY

Realitzar les comandes per recollir al local de DIMARTS a DIVENDRES de 13:30 a 14:30 i de 20:30 a 21:30. També fem enviament a domicili a Barcelona ciutat a partir de 2€, segons codi postal (comanda mínima a domicili 50€).
Poden també venir en persona al Bardeni a fer la comanda, dintre de l'horari de DIMARTS a DIVENDRES de 13:30 a 14:30 i de 20:30 a 21:30 i en uns minuts li prepararem.

HORA LIMIT PER FER COMANDES A LA WEB

Comandes per RECOLLIR AL LOCAL hora límit a la web 13:15 al migdia i 20:15 a la nit.
Comandes a DOMICILI hora límit a la web 13:00 al migdia i 20:00 a la nit.

0