
Els nostres plats estan cuinats. Es poden consumir en recollir-los, amb un cop de calor o conservar-los en el frigorífic fins a la nit o l’endemà.
Aquests són uns petits suggeriments per escalfar alguns d’ells:
Els recipients a on va el menjar a escalfar es poden fer servir al microones.
Es pot menjar a temperatura ambient o escalfar al microones amb el seu propi embalatge durant uns 30/45 segons, fins que vegin que està prou calent. Si l’ha refrigerat a la nevera fer l’operació d’escalfar al microones dues vegades, comprovant que està calent per dins.
Menjar a temperatura ambient, sense escalfar.
Recomanem menjar a temperatura ambient, sense escalfar.
Només li faltarà afegir la vinagreta que adjuntem.
Es recomana consumir a temperatura ambient. Sense escalfar.
Si s’ha refrigerat retirar de la nevera al menys una hora abans de consumir.
Recomanem escalfar el pop i la parmentier en el mateix recipient a on va, tapats, durant 30 segons a màxima potència al microones. Després trencar els ous i posar-los a sobre sense necessitat d’escalfar-los. Si ho han refrigerat, escalfar una mica més de temps el pop i la parmentier i treure els ous 1 hora abans per temperar-los.
Recomanem menjar a temperatura ambient, sense escalfar.
Escalfar l’arròs en el seu propi recipient, amb la tapa posada, al microones durant 30 segons a mitja potència. Treure-ho i barrejar-ho una mica i col.locar-lo de nou 30 segons més. Barrejar-ho de nou. Una mica d’oli i llest per menjar.
Escalfar els rigatoni en el seu propi recipient al microones durant 1 minut. Barrejar-ho i donar-li 1 minut més. Un cop calent afegir la carn de tomàquet i el núvol de parmesà per sobre la pasta.
Clica AQUÍ per veure el Video explicatiu a Instagram @bardeni_elmeatbar
Escalfar els callos en la mateix bossa envasada en la que venen, dins d’aigua bullint. O fer un petit tall a la punta de la bossa i escalfar-la al microones.
L’empedrat de mongetes de Santa Pau i kokotxa de bacallà, recomenem a temperatura ambient. Però també se li pot donar un petit cop de calor, sobretot si ha estat refrigerat.
Col.locar els callos un cop calents en un plat i afegir per sobre l’empedrat de mongetes i kokotxa.
Clica AQUÍ per veure el Video explicatiu a Instagram @bardeni_elmeatbar
El Caneló recomanem 1 minut al microones sol i després escalfar les salses 10/20 segons al microones, si les salses s’escalfen al foc millor afegir una mica d’aigua al cassó perquè no s’enganxin. Per emplatar col·loquem el caneló, després per sobre afegim la salsa de carn i finalment la beixamel de patata.
Steak tartar ve acabat. Si s’ha demanat amb el condiment separat només s’ha de barrejar amb la carn perquè s’integri bé.
El Filet d’Angus – Entrecôte de vaca – Vaca dry-aged ve marcat. Només li falta un cop de forn/grill per escalfar-lo. Es pot posar directament a la placa de forn amb el mateix paper que ve a l’envàs.
Encenem el grill i col.loquem la carn a la placa de forn a la part alta. La deixem escalfar uns 3 o 4 minuts perque agafi bona temperatura a l’interior.
També es poden escalfar les patates al mateix temps al forn.
La salsa cafè de París es pot escalfar al microones uns segons en el seu propi recipient.
Clica AQUÍ per veure el Video explicatiu a Instagram @bardeni_elmeatbar
El Garrinet ve marcat. Li podem treure el fred primer posant-lo uns 30 segons al microones i després escalfar-lo amb la paella a foc mig/fluix amb la pell a sota per deixar-la cruixent. O directament donar-li un cop de grill al forn, amb la pell cap a dalt.
Escalfar la salsa uns 10/20 segons al microones o en un cassó amb una mica d’aigua perquè no s’enganxi.
La Costella, Galta o Vedella escalfar 2 minuts al microones o 5 minuts al forn 150/180ºC. La salsa escalfar-la uns 10/20 segons al microones o al foc afegint una mica d’aigua perquè no s’enganxi a la cassola. El puré de patata uns 30/60 segons al microones. Per emplatar col·locar el puré a la base del plat, a sobre la costella i finalment la salsa.
Les Mandonguilles es recomana escalfar-les en una placa de forn amb les patates uns 4 minuts a 160ºC. O al microones en tandes de 10 segons per temperar-les. Per emplatar posarem el romesco al fons del plat, després les mandonguilles i per sobre la salsa.
La Torrija es pot menjar freda o retirar-la de la nevera una hora abans de menjar-la. Aconsellem no escalfar al microones. Al gust.